Saint-Junien-Périgueux, 102km!

Bergop en bergaf… meer was er niet te beleven vandaag. Pfff, best wel mijne pere gezien. Het begon al kort na het vertrek in Saint-Junien! Meteen zo een puist waar ik echt tegen op zie. Het was al 23° toen ik om 8.30 uur de voeten in pedalen klikte. Een echt goed gevoel had ik vandaag nooit… de hitte zeker! Ik voel me naarmate Lourdes dichterbij komt steeds onzekerder. Wàt een contrast met gisteren.

De sfeer was opnieuw prima vandaag! Een schouderklopje en een aanmoediging terwijl je tussen je kader hangt, doet wonderen. Vandaag liet ik de GPS voor wat hij waard is. We kozen voor een door Geert en mezelf verkend traject… Ik hoorde niemand klagen. Straks doe ik hetzelfde met de rit van morgen.

Mag ik het om die reden, en ook omdat het internet nauwelijks werkt, kort houden! Na het eten klim ik in de pen. Tot straks.

Freddy