Goeie morgen,

Beter geslapen, dan gisteren! Voel me ook beter! Ochtendpols 56! Gisteren 6634 calories verbruikt! Hoogtemeters: 1246m in een rit welke als vlak werd omschreven.

Vandaag paren we het nuttige aan het aangename. Chateaudun, onze volgende halte, nodigt uit… Onder weg gaan we er even de stekker uit trekken voor een maaltijd op vakantiemaat. Genieten, weet je wel! We laten het meest warme deel van de dag aan ons voorbijgaan. Wie weet, proeven we wel eens een wijntje…

Gisteren lekker gegeten in het hotel. Enkelen trokken naar een WOK-GRILL. Iedereen content, houden zo! Daarna gezellig samen op het terras aan het zwembad. Lachen, gieren en brullen. We leren clubleden op een andere manier kennen. De fratsen van Ronny zijn bekend. De entertainer in Patje kennen jullie niet. En ja, er was ook al wat druk op de ketel. Toen we verkeerd reden, was dat zo. Plaagstootjes worden, afhankelijk van het gevoel van het moment, anders beoordeeld.

Aandoenlijk mooi blijft de betrokkenheid van de begeleiders! Niets is hen teveel. We worden echt in de watten gelegd.

Deze quote mag ik jullie niet onthouden.

Ronny tot Ivan net voor hij het water indook: ‘uw tetten zijn precies twee wollen mutsen’.

Tot later.

Freddy